Strøjer Samlingen

I foråret fostredes en ide om at lave en fællestur i bus for at besøge den berømte Strøjer Samlingen.

Lørdag d. 3/11 2012 var det så tid til at føre ideen ud i livet.

Der var kaffe og rundstykker på pladsen fra kl. 9.00, det var jo vinterhalvårets første klublørdag, og en ½ time senere dukkede Deres udsendte op med bussen, som i god ro og orden blev entret, og det, der skulle blive en rigtig dejlig tur, kunne tage sin begyndelse.

Kl. 11.02 rullede vi ind på teglværket, og rundvisningen kunne begynde.

1½ time senere var vore sanser mættede af en fantastisk rundtur i den imponerende bilsamling guidet først af brormand, hvis navn jeg ikke fik fat på, og senere overtog Jørgen strøjer selv.

Herefter gik turen tilbage til EKHV, hvor Kirsten diskede op med de af formanden indkøbte grillpølser fra slagteren i Toftlund, dejligt at smage én eller flere pølser, hvor der også er kød i.

01
Min nye bil, når Twingoen ikke kan længere

02
En generation eller 2 tilbage

03
Og så er ved at være tilbage i det historiske

04
I Ferrariland

05
Historisk Bentley

06
Og en endnu ældre, hvor man næsten kan mærke lugten af hestevogn

07
James Bonds legendariske Aston Martin, da det var "the one and only" Sean Connery

08
Vi er ovre i amerikanerafdelingen

09
Jørgen Strøjer er kommet til, det skadede ikke oplevelsen

09
Man føler sig næsten som i en motorsejler

Mere nostalgi

09
Lidt inspiration til aerodynamik på biler

09
Vi nappede et par gruppebilleder, inden vi kørte hjem

Et mere

09
Og her lidt skarpere beskåret

Jeg tillader mig at supplere med et par billder fra den dag i juli 2011, hvor jeg sidst besøgte samlinegn.

09
James Bond bil fra sidste film

Lynhurtig Lamborghini

Udstillingens perle, en Duisenberg fra 20'erne. Den var desværre udlånt

Rolls Royce klenodie

Frrmel 1 racer fra de tidlige 60'ere

Tusind tak til alle deltagere på turen, jeg har fornemmelsen af, at det var en dejlig dag for os alle, og det giver jo grobund for at lave et lignende arrangement til foråret.

Billederne kan frit downloades til privat brug, her på siden er de nummereret fra 1 til 20, så hvis nogen ønsker ét eller flere i fuld opløsning, så send mig en mail med jeres ønske.

Og nåh ja, et lamineret udprint i A4 format kan erhverves ved at lægge en 50'er til klubkassen.

Til top

Opdateret d. 8.11.2012